Print SmallNormalLarge EnglishGreek

Workshop Ζαχαροπλαστικής απο τον Phil Hardy

 

 

 

Στις 8 Μαρτίου ο γνωστός pastry chef και καθηγητής του Derby University, Phil Hardy, επισκέφτηκε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του American College για μια ξεχωριστή παρουσίαση για τους φοιτητές του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών.

 

 

 

 

 

 

 

Αρχικά ανέλυσε τις προοπτικές ενός μεταπτυχιακού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προγράμματα του Κολεγίου είναι αξιολογημένα και έτσι οι φοιτητές του American College μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιαδήποτε χώρα το επιθυμούν. Συγκεκριμένα, το Κολέγιο συνεργάζεται με 54 κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα από όλο τον κόσμο. Παράλληλα το American College συγκαταλέγεται στο χάρτη του Erasmus+ και έτσι οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

 

 

Το δεύτερο μέρος της επίσκεψης ήταν ένα γευστικότατο workshop ζαχαροπλαστικής, όπου ο Phil Hardy δίδαξε την τέχνη του profiterole. Το πτυχίο Μαγειρικών Τεχνών συμπεριλαμβάνει μαθήματα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας  Εκεί οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το γνωστό σεφ, αλλά επίσης και να γευτούν τα εδέσματα του. Το American College έχει εισάγει διάφορες ενότητες με guest lecturers, οι οποίοι προσφέρουν απλόχερα την τεχνογνωσία τους. Αυτά τα workshops προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους φοιτητές του Κολεγίου και στοχεύουν στην καλύτερη προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας.

 

 


Download our bulletin

Erasmus+ Program

eShop

Login   
Lost your password? - Not registered?

Physical Address: 3 Omirou Avenue, 1097 Nicosia, Cyprus | Mailing Address: P.O. Box 22425, 1521 Nicosia, Cyprus  |  Tel:: +357 22368000  |  Fax: +357 22368001  |  Email: info@ac.ac.cy

© Copyright 2019 American College. All Rights Reserved  |  Terms and Conditions

Developed By: Dynamic Works  |  Powered By: EasyConsole CMS